Bel ons

Dutch Rose Media sluit partnership met Aurasma


Dutch Rose Media heeft een partnership gesloten met Aurasma. Beide organisaties zien in het ontwikkelen van op mobiele Augmented Reality gebaseerde concepten een gezamenlijke meerwaarde. AR brengt het reeds lang aangekondigde ‘internet of things’, zonder dat er fysieke aanpassingen gedaan hoeven te worden. Iedereen kan nu de werkelijkheid een beetje mooier maken.

Aurasma levert in de samenwerking een technologie platform, dat door Dutch Rose Media wordt gebruikt voor het ontwikkelen van innovatieve toepassingen van augmented reality. De samenwerking is inmiddels formeel bekrachtigd en Dutch Rose Media zal op korte termijn haar eerste concepten lanceren.

Aurasma, als dochteronderneming van HP/Autonomy, heeft jarenlange ervaring in zoekmachine technologie en beeldherkenning. Aurasma is a radicale nieuwe technologie die de toekomst toont van ons gebruik van mobiele apparaten door het bijeen brengen van de fysieke en de virtuele wereld. Aurasma levert relevante content in real-time waaronder videos, animaties, 3D, audio of webpagina’s. Door gebruik te maken van camera, GPS, kompas, versnellingsmeter en internetverbinding combineert de technologie beeldherkening en een conceptueel begrip van de 3D wereld om objecten, afbeeldingen te herkennen en naadloos samen te voegen met augmented reality acties in het beeld. Zonder de noodzaak voor barcodes of andere triggers is de technologie in staat om de omgeving te zien en volledig interactief te maken.

Dutch Rose Media is een marketing en communicatie bureau dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve concepten waarin Augmented Reality een belangrijke peiler is. Dutch Rose Media heeft een jarenlange ervaring in online marketing en innovatieve toepassingen voor het delen en gebruiken van informatie en heeft diepgaande kennis van de daarbij behorende content management vraagstukken. Dutch Rose Media zorgt voor het succes van de technologische toepassing door originaliteit en creativiteit te combineren met haalbaarheid en maakbaarheid in uw organisatie.

10-05-2012
, ,