Bel ons

Alpe d’Huzes

Komende donderdag fietst Marc van Pinxteren, onze operations director, mee met Alpe d’Huzes. Alpe D’Huzes is de actie voor het KWF, waarbij deelnemers proberen minimaal 6x de Alpe d’Huez op te fietsen. En wij kijken met veel bewondering, maar vanachter ons bureau toe en wensen hem heel veel succes!

Marc fietste al één keer eerder mee in 2010 en kwam toen tot 3 beklimmingen, wat maar weer aangeeft dat het een echte opgave is om 6x deze Alpenreus te bedwingen.

Zelf zegt Marc over de actie: “Ik word gedreven door het feit dat er nog steeds mensen overlijden aan deze vreselijke ziekte, kanker. Te veel mensen die hierdoor niet kunnen doen wat ze allemaal nog hadden willen doen. Familieleden die met groot verdriet achterblijven. Allemaal redenen voor mij om mee te doen aan dit geweldige evenement.”

Dit kun je niet alleen

“Eerlijk is eerlijk, ik kan dit niet alleen. Hiervoor is ook uw hulp hard nodig! Dit kan middels een financiële, of eventueel ook een materiële bijdrage. Alle donaties gaan net als in 2010 in zijn geheel naar de KWF Kankerbestrijding. Alle beetjes helpen, ook de kleine beetjes. De constructie van uw bijdrage kunt u zelf bepalen/bedenken. Ik ga de uitdaging aan en een extra stimulans om tot het uiterste te gaan is altijd welkom. Het motto is immers “Opgeven is geen optie!”

Steun Marc ook!

Wij steunen Marc, jij ook? Volg dan de onderstaande link en help hem zijn doel te realiseren!

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/marc-van-pinxteren/marc-van-pinxteren

03-06-2012