Bel ons

Dutch Rose Media behaalt BrainFrame Status

Dutch Rose Media is benoemd tot een van de meest veelbelovende ICT start-ups in de Brainport regio. De jury, met Arjen de Koning, eigenaar Paradigit Groep, als voorzitter: ,,Ze hebben potentieel. En wij willen hen helpen hun succesfactor te vergroten en uit te groeien tot succesvolle ondernemingen. Over een paar jaar hoop ik dat deze extra aandacht resulteert in extra banen voor de regio.” Dutch Rose Media krijgt hiermee het komend jaar extra ondersteuning om door te groeien.

Volgens Dutch Rose Media is Augmented Reality het begin van ‘the internet of things’ waarbij het internet los komt van de computer en onderdeel wordt van de wereld om ons heen. Over 3 jaar wil elk bedrijf hieraan meedoen, niet alleen op marketing gebied, maar op alle customer facing afdelingen, ook voor sales en support. Niet alleen voor consumenten producten, maar ook evenementen, non-profit organisaties en business-to-business. Dan moeten er natuurlijk wel bedrijven zijn, zoals Dutch Rose, die deze AR service met concept, creatie en hosting kunnen leveren.

Dutch Rose blijft ook in de toekomst de nieuwste technologieën als eerste toepassen op grote schaal.

07-08-2012
, ,