Bel ons

Laat papier tot leven komen!

Tijdens de DDW dit jaar is het mogelijk om je poster tot leven te laten komen. Met Augmented Reality kun je een link leggen tussen het papier en een film waarin je je op een originele wijze kunt presenteren. Trek bezoekers met Augmented Reality jouw eigen wereld in. Een Augmented Reality Poster geeft een uniek inzicht in design en werk, met een technologie waarbij werkelijkheid en fantasie in elkaar overgaan.

Hoe het werkt?

Scan de afbeelding van Gerrit Rietveld met AdOn. AdOn is gratis te downloaden in de App Store of Android Market. Na het herkennen van het beeld zie je Lady Aïda wandelen in het Rietveld-huis waar ze een gesprek heeft met Gerrit Rietveld. Poster en digitale content vermengen zich naadloos. Klik één keer op je scherm en beland op de website waar je zelf ook een poster kunt bestellen.

Gewéldig!

Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk gingen je voor. Bekijk ook hun poster met behulp van AdOn.

KikiJoost_zonderlogo1Kiki van Eijk: “Ons designproces draait om experimenteren. Deze augmented reality poster geeft ons een nieuwe manier van het overbrengen van onze persoonlijke boodschap. De magie en de speelsheid geven inspiratie voor nieuwe experimenten.”

Joost van Bleiswijk: “Als designers zijn we nog niet zo interactief, maar deze manier van communiceren past bij ons. Papier en online worden naadloos aan elkaar gekoppeld, er komt geen lijm of schroef aan te pas. Het is verrassend en toch eenvoudig.”

Wat kost het?

Normaliter kost een augmented reality poster 350 euro, maar dankzij sponsoring van Dutch Rose Media betaal je slechts 50 euro voor de DDW poster. De aura op de poster blijft ook ná de DDW beschikbaar via AdOn. Je kunt de poster daarom ook op kleiner formaat, zoals bijvoorbeeld een briefkaart, uitprinten en uitdelen. Onze ervaring is dat mensen de kaart meenemen en steeds opnieuw tonen aan anderen. Je kunt je geen betere reclame wensen!

01-10-2012
, ,