Bel ons

Augmented reality in de muziekwereld: iedereen kan muziek lezen!

Muziek is beleving, muziek moet je horen, optredens moet je zien. Met een albumhoes, poster, flyer of andere papieren weergave wordt muziek heel beperkt overgebracht. Zou het niet mooi zijn als muziek gewoon vanaf papier te horen was? Augmented reality muziek biedt precies dat!

Muziek is beleving, muziek moet je horen, optredens moet je zien. Met een albumhoes, poster, flyer of andere papieren weergave wordt muziek heel beperkt overgebracht. Zou het niet mooi zijn als muziek gewoon vanaf papier te horen was? Augmented reality muziek biedt precies dat!

Augmented reality muziek

Met behulp van een nieuwe technologie, augmented reality, kan iedereen muziek lezen, omdat het papier zelf de muziek afspeelt. Magie? Een beetje. Maar wel bereikbaar voor iedereen! Download de app ‘AdOn’ op je telefoon of tablet en scan de afbeelding hiernaast.
Posters, flyers, dvd artwork, entreekaarten, visitekaartjes, alles kun je gebruiken als startpunt van jouw muziek. En natuurlijk kunnen mensen dan ook direct jouw Facebook-pagina liken, zich abonneren op jouw YouTubekanaal of gewoon jouw website bezoeken.

Geen mobiele telefoon bij de hand?

Voor als je geen mobiele telefoon bij de hand hebt hebben we ook op ons YouTube kanaal een filmpje gepubliceerd. Vanaf nu zullen we regelmatig onze campagnes ook delen via YouTube, dus abonneer je voor het laatste nieuws en de leukste voorbeelden.
Augmented reality muziek

Met behulp van een nieuwe technologie, augmented reality, kan iedereen muziek lezen, omdat het papier zelf de muziek afspeelt. Magie? Een beetje. Maar wel bereikbaar voor iedereen! Download de app ‘AdOn’ op je telefoon of tablet en scan de afbeelding hiernaast.
Posters, flyers, dvd artwork, entreekaarten, visitekaartjes, alles kun je gebruiken als startpunt van jouw muziek. En natuurlijk kunnen mensen dan ook direct jouw Facebook-pagina liken, zich abonneren op jouw YouTubekanaal of gewoon jouw website bezoeken.

Geen mobiele telefoon bij de hand?

Voor als je geen mobiele telefoon bij de hand hebt hebben we ook op ons YouTube kanaal een filmpje gepubliceerd. Vanaf nu zullen we regelmatig onze campagnes ook delen via YouTube, dus abonneer je voor het laatste nieuws en de leukste voorbeelden.

04-03-2013
, ,