Bel ons

Een nieuwe augmented reality app: voor & door gebruikers!

Tijdens het EK Hockey dit jaar in Boom (B) van 17-25 augustus gaan we onze nieuwe app testen. Afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het uitleggen van ‘augmented reality’ aan iedereen om ons heen en wat ons het meest is bijgebleven is de verrassing op elk gezicht als een papieren kaart onder je eigen handen tot leven komt. De foto’s en schilderijen zoals beschreven in de Harry Potter boeken, maar dan in het echt.

Tijdens het EK Hockey dit jaar in Boom (B) van 17-25 augustus gaan we onze nieuwe app testen. Afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het uitleggen van ‘augmented reality’ aan iedereen om ons heen en wat ons het meest is bijgebleven is de verrassing op elk gezicht als een papieren kaart onder je eigen handen tot leven komt. De foto’s en schilderijen zoals beschreven in de Harry Potter boeken, maar dan in het echt.

We hebben een aantal keren op conferenties gestaan met een stand waar we een korte video-opname maakten van de standbezoekers en die dan op een augmented reality kaart verwerkten. En we merkten dat juist dat het je eigen foto is, met je eigen video, ontzettend veel bijdraagt aan de beleving.

En we willen graag dat iedereen van die verrassing kan meegenieten. Een foto zien van iemand die jou lief is en vanaf het eerste moment dat je de kaart in je handen hebt de spanning voelen over wat er in de video gaat gebeuren.

Maar die verrassing van foto/video op een papieren kaart wil je delen, dus we zorgen er ook voor dat je die fotokaart die je maakt meteen via de post op kunt sturen. Zo steek je iemand nog eens een hart onder de riem met je eigen videoboodschap. Of deel je de eerste stapjes van je kind. Of het bommetje in het zwembad op vakantie. Jouw fantasie is nu de grens van wat er op de kaart kan staan.

Nog 10 dagen, dan moet de eerste versie live staan. Techneuten en designers zijn hard aan het werk. Nog 10 dagen. Dan zullen de eerste bezoekers van het EK Hockey kunnen ervaren wat het is om vanaf een kaart video te kijken. We zijn heel benieuwd wat jullie straks van het resultaat vinden. Vind je de app mooi en lekker simpel, spreekt het concept aan, maar vooral krijg jij ook die glimlach op je gezicht als je een kaart bekijkt?

We hebben een aantal keren op conferenties gestaan met een stand waar we een korte video-opname maakten van de standbezoekers en die dan op een augmented reality kaart verwerkten. En we merkten dat juist dat het je eigen foto is, met je eigen video, ontzettend veel bijdraagt aan de beleving.

En we willen graag dat iedereen van die verrassing kan meegenieten. Een foto zien van iemand die jou lief is en vanaf het eerste moment dat je de kaart in je handen hebt de spanning voelen over wat er in de video gaat gebeuren.

Maar die verrassing van foto/video op een papieren kaart wil je delen, dus we zorgen er ook voor dat je die fotokaart die je maakt meteen via de post op kunt sturen. Zo steek je iemand nog eens een hart onder de riem met je eigen videoboodschap. Of deel je de eerste stapjes van je kind. Of het bommetje in het zwembad op vakantie. Jouw fantasie is nu de grens van wat er op de kaart kan staan.

Nog 10 dagen, dan moet de eerste versie live staan. Techneuten en designers zijn hard aan het werk. Nog 10 dagen. Dan zullen de eerste bezoekers van het EK Hockey kunnen ervaren wat het is om vanaf een kaart video te kijken. We zijn heel benieuwd wat jullie straks van het resultaat vinden. Vind je de app mooi en lekker simpel, spreekt het concept aan, maar vooral krijg jij ook die glimlach op je gezicht als je een kaart bekijkt?

07-08-2013