Bel ons

SlimBoek De Groote Heide

De lancering van de community Ons Bos staat in het voorjaar gepland en is momenteel dus volop in ontwikkeling. Onderdeel van deze community zijn verschillende interactieve routes in het gebied van De Groote Heide, waaronder een route rondom natuurfotografie dat samenhangt met het natuurfotoboek SlimBoek.

SlimBoek

SlimBoek is een initiatief van de natuurfotografen Eric Bergmeester en Jurgen Sloots. Dit interactieve natuurfotoboek is voorzien van augmented reality waardoor er veel extra informatie zichtbaar is zoals video’s, time-lapses, uitgestrekte panorama’s en luchtopnamen.

Deze augmented reality content kan gescand worden met de Ons Bos app. Zowel de app als alle augmented reality content is ontwikkeld door Dutch Rose Media.

Route

Bij het SlimBoek hoort ook een augmented reality wandeling die je langs verschillende locaties leidt die je in het SlimBoek terug kunt vinden. Deze wandeling kun je lopen met behulp van de Ons Bos-app.

Door dit crossmediale concept kun je De Groote Heide zowel thuis op de bank als midden in De Groote Heide zelf op een interactieve manier beleven!

Zowel de release van de Ons Bos-app en de uitgave van het Slimboek staan gepland in het voorjaan van 2015.

11-12-2014