Bel ons

Een terugblik op de Dutch Design Week

De Dutch Design Week zit er weer op en we mogen spreken van een succes. We hebben op Hyperspaces circa 16.000 bezoekers mogen ontvangen. Onze missie om augmented reality bekender te krijgen is dus ook zeker geslaagd! Mocht je Hyperspaces gemist hebben en dus niet ondergedompeld zijn geweest in de wereld van de augmented en virtual reality dan hieronder een korte terugblik.

Hyperspaces

De tentoonstelling Hyperspaces liet de bezoeker een groot scala zien aan toepassingen met augmented en virtual reality. Los van de grote beleving die deze toepassingen met zich meebrachten hadden ze ook nog eens een groot praktisch nut en waren enkelen zelfs laagdrempelig om zelf uit te proberen.

Virtual Reality

Op Hyperspaces konden de bezoekers zich in verschillende virtuele werelden begeven. Zo konden er verschillende gebouwen van binnen bezichtigd worden met de Oculus. Denk bijvoorbeeld aan het Philips Paviljoen of de Heijmans One maar kon je met de HTC Vive ook op een gezonken scheepswrak rondlopen. Vrijwel alle bezoekers hadden nog nooit een walvis van zo dichtbij gezien.

Augmented Reality

Postkaarten die veranderen in een 3D-wereld waarin engelen rondvliegen, informatieve video’s die in de lucht hangen en jou meer vertellen over de plek waar je je bevindt of tuinen die je virtueel al helemaal kan inrichten. Met augmented reality kun je digitale content overal plaatsen en dat is dan ook wat gebeurde tijdens Hyperspaces. We hebben bij onze stand veel mensen mogen vertellen over de mogelijkheden van augmented reality. Er werd erg enthousiast gereageerd op de interactieve route-apps van ByAR en de videokaarten van Smilez en dat is erg mooi om te zien!

Meer informatie

Helaas niet de tijd gehad om de tentoonstelling te bezoeken of wel en nieuwsgierig naar meer? We geven u graag meer informatie! Stuur uw vraag dan even naar info@dutchrosemedia.com of vul het contactformulier in op deze site.

collage

27-10-2015
, ,