Bel ons

Hockeysticks die zichzelf voorstellen

Hockeysticks die zichzelf voorstellen: “uit wat voor materiaal besta ik?”, “voor welk type speler ben ik geschikt?”, zomaar enkele vragen die door de hockeystick zelf beantwoord worden. Hoe? Door één simpele scan van de hockeystick met de nieuwe app van Cyclone. Na het scannen verschijnt er een video op de hockeystick met extra informatie.

 Samen met een nieuwe collectie hockeysticks introduceert het Nederlandse hockeymerk Cyclone een augmented reality-app. “In de weken voorafgaande het nieuwe sportseizoen worden de sportspeciaalzaken vaak overspoelt met klanten. Niet alle klanten kunnen direct te woord worden gestaan. Met de interactieve hockeystick bieden wij sportspeciaalzaken een tool waarmee alle klanten direct van de juiste informatie worden voorzien.” aldus Wil Hoebergen, oprichter van Cyclone.

Interactieve trainer

Wanneer het hockeyseizoen gestart is zal er andere content op de hockeysticks van Cyclone verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan tophockeyers die gave trucs voordoen, of een trainer die tips & trics geeft. Op deze manier voorziet Cyclone haar klanten gedurende het hele seizoen van leuke extra’s die stimuleren om een betere hockeyer te worden.

Media

De interactieve hockeysticks zijn al opgepikt door diverse media. Zo hebben SportNEXT, E52, AdformatieMarketingonline en Emerce er al leuke berichten over geplaatst.

08-09-2016