Bel ons

Van Gogh’s Streken

Op 12 juli jl. werd tijdens het Samen Vitaal event de app ‘Van Gogh’s streken’ gelanceerd. Deze app neemt je mee op prachtige fietstochten vol beleving door de gemeenten Heeze-Leende, Nuenen en Geldrop-Mierlo.

Thema’s

Van Gogh’s Streken heeft verschillende thematische fietsroutes vol met belevingspunten. Zo is er een highlightroute, die de touristische hotspots van het gebied met elkaar verbind, maar zijn er ook routes onder het thema natuur en cultuur. Zo vertellen de boswachter en Vincent van Gogh je de mooiste verhalen over de regio.

Door middel van augmented reality kunt u op elk belevingspunt een stukje van het verhaal beleven. Elk belevingspunt bevat een video met prachtige beelden of een audiofragment met een leuk en informatief verhaal. Zo ontdekt u op een interactieve manier de mooie dorpen in de gemeenten Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende en Nuenen.

Aanbiedingen

In de app bevindt zich ook een aanbiedingenpagina. Op deze aanbiedingenpagina bieden verschillende ondernemers uit de regio u een aantrekkelijke korting aan. Dit zijn vaak ideale tussenstops, of beginpunten en eindstations van de fietstochten.

Downloaden

De app is te downloaden voor zowel Apple als Android.  Wanneer u in de App Store of Google Play Store zoekt op “Van Gogh’s Streken” verschijnt de app bovenaan de zoekresultaten. De app is gratis te downloaden, de verschillende routes in de app zijn te koop.

08-09-2016
,