Bel ons

Wij verwelkomen…

Augmented reality groeit. Dat betekent dat Dutch Rose Media ook groeit. Dit jaar hebben we maar liefst vier nieuwe medewerkers mogen verwelkomen in ons team. Variërend van een grafisch vormgever en workshop facilitator tot een Unity ontwikkelaar en mobile developer. Hier stellen zij zich voor.

Casper Moerkerk

Na mijn studie Communication & Multimedia Design afgerond te hebben ben ik opgeleid tot allround grafisch vormgever. Dit betekent dat ik van begin tot eind bij elk project kan meewerken en verantwoordelijk ben voor alle grafische onderdelen.

Bij Dutch Rose Media ga ik dan ook aan de slag met videografie/motion graphics, fotografie, webdesign, app design en andere grafische vormgeving. Samen met de rest van het top team zorgen wij ervoor dat elke wens wordt omgevormd tot product.

Fleur Stiels

Ik heb een achtergrond in trendwatching en conceptontwikkeling en weet daardoor hoe je met goede, creatieve concepten op actuele ontwikkelingen in kunt spelen. Dutch Rose Media weet in dit geval al goed hoe ze dit moeten doen en ik ben blij om hen daarbij als concept designer te versterken.  Zo zal ik meedenken over de creatieve uitwerking van concepten en de communicatie daarvan.

Daarnaast zal ik aan de slag gaan met het faciliteren van op maat gemaakte AR en VR presentaties en workshops voor bedrijven die graag een introductie krijgen in deze technologie.

 

Ronald van Duren

Ik heb informatica gestudeerd aan Avans te ‘s-Hertogenbosch. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte afstudeerstage kwam ik bij Dutch Rose Media terecht. In de loop van deze stage heb ik met plezier kennis kunnen maken met het huidige team, ik vond het dan ook ontzettend leuk dat ze mij na mijn stage een baan aanboden voor de functie mobile developer. Ik heb ontzettend veel zin in de komende tijd!

Mathijs van der Palen

Mijn naam is Mathijs, 28 jaar, en ik ben als AR developer bij Dutch Rose Media aan de slag gegaan. In het bedrijf zal ik me vooral bezig houden met het ontwikkelen van Unity projecten en met content ontwikkeling. Als ICT en Media Designer heb ik mezelf altijd al willen verdiepen in augmented reality omdat het iets van science fiction weg heeft.

Ik kijk er vooral naar uit om bij Dutch Rose Media te werken aan toffe ideeën en concepten.

Welkom Casper, Fleur, Ronald en Mathijs!

08-09-2016