Bel ons

Dutch Rose Media op de Dutch Design Week

Oktober is er weer en dat betekent voor ons de komst van een drukke, maar zeer leuke periode: de Dutch Design Week. Ook nu zijn wij weer druk bezig met alle voorbereidingen, want we staan dit jaar wederom met een eigen stand op de expositie van het Hyperspace Collective. Bij dezen nodigen we je dus van harte uit om ons een bezoek te brengen op de DDW!

De “Beyond…” expositie

Vorig jaar waren we bij het LAC te vinden, dit jaar is de expositie gevestigd in de Effenaar, hét culturele hart van Eindhoven. Een locatie waar we trots op mogen zijn dus! De expositie met als thema “Beyond…” verhult de wereld van Augmented en Virtual Reality. Het toont de toegevoegde waarde van deze technologieën en geeft natuurlijk weer genoeg mogelijkheden om AR en VR zelf uit te proberen. En psst, we mogen alvast een geheimpje verklappen: de expositie wordt nu al gezien als één van de hidden gems van de DDW!

Vorig jaar waren we al te vinden op de expositie van Hyperspace Collective en ontvingen we meer dan 16.000 bezoekers. Dit jaar willen we dat fijntjes overdoen met onze nieuwe stand!

Onze stand: Augmented Living

Wat kun je verwachten als je onze stand een bezoekje brengt? We nemen je mee in een Augmented Living wereld. Stap in onze woonkamer van de toekomst en beleef het zelf!

We willen de bezoekers zoveel mogelijkheden van AR laten zien en hoe het in ons dagelijks toegepast kan en gaat worden. Zo laten we zien hoe Smart Manuals binnenshuis mensen van handige productinformatie voorzien en hoe location-based storytelling buitenshuis de wereld een beetje mooier maakt.

Benieuwd naar onze stand? Kom dan vooral langs! We zijn er iedere dag van 11.00 tot 18.00 te vinden.

Workshops

Kom tijdens de DDW naar één van onze “AR en VR voor dummies” workshops in de Effenaar. Hier laten we je binnen 30 minuten en in een kleine groep kennismaken met AR en VR. Leuk als je nog niet veel weet over AR en VR, óók leuk als je wel al kennis hebt, maar graag samen met anderen wilt brainstormen over de mogelijkheden van deze technologieën. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

Op woensdag 26 oktober organiseren we, in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, een AR workshop voor de industrie op het Ketelhuisplein. Inschrijven is verplicht en kan via deze link. Ontdek de toegevoegde waarde van Augmented Reality binnen jouw sector!

Agenda

Hieronder een overzicht van onze tips tijdens de DDW in de Effenaar, events waar je echt bij moet zijn!

  • Zaterdag 22 oktober: 10.00-17.00 Hololens Make-athon
  • Woensdag 26 oktober: 15.00-18.00 Preview Kabouterroute tijdens borrel met VR Groote Heide
  • Donderdag 27 oktober: 11.30 Lancering Villaparkwandeling (verzamelen bij onze stand)
  • Vrijdag 28 oktober: 11.30 lancering Hoofd-Stad (binnenkort meer informatie)

Het gehele programma van de Hyperspace Collective expositie zelf is hier te vinden.

Handige informatie

De DDW loopt van zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober. De Beyond… expositie is iedere dag van 11.00 tot 18.00 gratis te bezoeken in de Effenaar. De Effenaar ligt op vijf minuten lopen van Eindhoven centraal station, is toegankelijk voor mindervaliden en heeft Wi-Fi.

Bezoekersadres Effenaar: Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven

De wereld van Augmented en Virtual Reality opent haar deuren voor je! Zien we je daar?

10-10-2016
, ,