Bel ons

Waar is Pierre Escargot gebleven?

Speurtocht Pierre Escargot, Villa Pardoes

In Villa Pardoes kunnen gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar alle zorgen even vergeten. Ter ere van het 20-jarig jubileum hebben wij in samenwerking met Villa Pardoes een speurtocht ontwikkeld. In

In vakantieverblijf Villa Pardoes van De Efteling kunnen gezinnen met ernstig zieke kinderen alle zorgen even vergeten. Ter ere van het 20-jarig jubileum ontwikkelden wij in samenwerking met Villa Pardoes een speurtocht. Hierin gaan de kinderen via augmented reality op zoek naar de nieuwste inwoner van de Villa: Pierre Escargot. Pierre verstopt zich overal. Aan de kinderen de taak om zoveel mogelijk Pierres te vinden. Als alle Pierres zijn gevonden, komen ze terecht in de magische spiegelwereld van Villa Pardoes. Via de app kun je die sprookjesachtige wereld bezoeken. 

De speurtocht werkt via een module die in de al bestaande app van Villa Pardoes geïntegreerd is. Via deze app starten kinderen de speurtocht. Op jacht naar Pierre Escargot!

, ,