Bel ons

Virtuele graffiti-art met Digital Sprayers

Digital Sprayers – Augmented Graffiti, Digital Sprayers

Steden op duurzame wijze omtoveren tot speeltuinen van expressie. Via augmented graffiti. Met die wens begon Digital Sprayers’ oprichter Jonathan Levain een platform waarmee jongeren zich op een visuele en eigentijdse manier in het publieke debat kunnen mengen. 

Op zowel de Paris Design Week als de Eindhovense Dutch Design Week konden bezoekers deze nieuwe vorm van graffiti al gebruiken. De graffiti wordt in augmented reality aangebracht, zo kunnen de mooiste, duurste en bekendste trekpleisters versierd worden. Graffiti op de Mona Lisa, het Louvre of de Arc de Triomphe? Digital Sprayers maakt het mogelijk. En dat doen ze ook nog eens heel duurzaam: er wordt geen spuitbus verspild! 

,