Bel ons

Digital Urban Graffiti op Strijp-S

4D Graffiti Invasions by AUJIK, STRP festival & Emoves

Graffiti in augmented reality kan overal opduiken en weer verdwijnen. Pas écht spannend wordt het wanneer de graffiti tot leven komt. Samen met STRP en Emoves lanceerden wij de wereldpremière van bewegende, vloeibare graffiti in 4D. De graffiti is ontworpen door AUJIK. Ervaar al lopend over Strijp-S hoe een spectaculaire virtuele laag over de fysieke omgeving valt.

AUJIK komt uit de skateboard- en graffitiscene en combineert in zijn werk elementen uit robotdesign, architectuur en neurowetenschappen. Hij creëert vloeibare, traag bewegende graffiti die je meenvoert naar een andere dimensie, als in een droom. De futuristische en fantasierijke virtuele wereld van AUJIK smelt in Eindhoven samen met de robuuste down-to-earth architectuur van Strijp-S.

,