Bel ons

Gamend een blokje om met Picca Hunt

Picca Hunt, Dutch Rose Media

Wandelen en gamen: een ideale combinatie om lekker actief te zijn in de buitenlucht! In 2021 realiseerden we Picca Hunt. Binnen deze interactieve AR-experience maken de Picca Hunters zelf hun fotospeurtocht. Hoe? Door herkenbare punten in hun omgeving op de foto te zetten. Vervolgens kunnen andere Picca Hunters deze fotospeurtocht spelen.  

Picca Hunters speuren niet alleen de verschillende foto’s op. Diverse AR-spellen zoals Whack a Mole dagen de speurneuzen uit tot gezonde competitie in de buitenlucht. Zijn locaties gevonden en spellen gespeeld, dan staat de volgende Picca Hunter te trappelen om deze score te overtreffen! 

Picca Hunt is over de hele wereld te maken. Via de app ontdek je in welke landen, steden en dorpen je op fotospeurtocht kunt gaan. Download nu de Picca Hunt-app en haal gamend een frisse neus.

, , ,