Bel ons

Een stadiontour door en voor echte PSV’ers

Stadiontour, PSV Eindhoven

De AR toevoeging in de stadiontour zorgt voor een interactief digitaal aspect, wat zeer goed aanslaat bij de jeugd. Daarnaast zorgt het voor aanwezigheid van PSV spelers en PSV prominenten, wat uniek is om te kunnen bieden in een tour.”

PSV Eindhoven

Het voetbalstadion is voor veel voetbalfans een heilige plek. Het is het thuis van een voetbalclub en de

Voor veel voetbalfans is het voetbalstadion een heilige plek. Het is het thuis van hun club en de plek waar dromen werkelijkheid worden. Je maakt veel voetbalfans dan ook blij met een mooie stadiontour. 

Van de kleedkamers tot de dug-outs. Vrijwel alle belangrijke plekken komen aan bod tijdens een tour. Alleen kom je er bijna nooit een speler of clubicoon tegen. Samen met PSV brachten we hier verandering in. Tijdens de stadiontour duik je op vier locaties in een bijzondere 3D-experience. Zo verschijnen Cody Gakpo, clubicoon Hans van Breukelen en Toon Gerbrands op één van deze vier locaties. Zij vertellen jou meer over de plek waar je ze ontmoet of delen een persoonlijk verhaal met je. 

Deze koppeling van highlights van het stadion en ontmoetingen met clubiconen resulteert in een stadiontour die je niet snel zult vergeten!

, , ,