Bel ons

Een bezoekje van je favo voetbalspeler!

Eindejaarsboodschap, PSV Eindhoven

De eindejaarsboodschap is erg goed ontvangen door onze fans, dit kwam tot uiting in de vele post shares! Daarnaast is de campagne ook door diverse influencers en media opgepikt wat voor extra attentiewaarde heeft gezorgd.”

PSV Eindhoven

Ook het voetbalseizoen kwam vanwege de coronacrisis in 2020 tot een abrupt einde. In no-time werden wedstrijden afgelast, stadionpoorten gesloten en fan-events gecanceld. Desondanks wilde PSV alle fans op even persoonlijke als in het oog springende wijze bedanken voor alle steun tijdens dit enerverende seizoen. 

Om dat voor elkaar te krijgen, filmden we Donyell Malen in volumetric video bij 4DR Studios. Deze driedimensionale video voegden we daarna toe aan een augmented reality-toepassing. Zo stond Donyell Malen midden in de woonkamer van duizenden fans.

En laten we eerlijk zijn … welke voetbalfan zegt nou ‘nee’ tegen een persoonlijk bezoekje van een sterspeler?

, , ,