Bel ons

Midden in een true crime…

And Here Happened A Murder, Yle

Dacht je dat het onmogelijk was om rechtstreeks in het hoofd van een moordenaar te stappen en zijn gedachten helder te horen? Denk opnieuw! Met dit baanbrekende Chronosphere-project hebben we samen met de Finse omroep Yle een unieke computerervaring gecreëerd. En nu is het tijd om deze beleving naar een nog hoger niveau te tillen met augmented reality!

Stap in de duistere wereld van misdaad en ontdek de verbijsterende geheimen van een moordenaar. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van augmented reality en volumetric video kunnen we jou de kans bieden om deze true crime documentaire op een compleet nieuwe manier te ervaren. Samen met Dutch Rose Media hebben we de volumetric moordenaar opnieuw tot leven gebracht, zodat jij in de gedachten van deze moordenaar kan stappen om alles vanuit een ander perspectief te beleven.

And Here Happened a Murder - Perspective from floor

Stap nu binnen in een wereld van intrige, waar de grenzen tussen realiteit en fictie vervagen. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Download snel deze unieke augmented reality beleving in de App Store of Google Play en laat je onderdompelen in een avontuur dat je nog lang bij zal blijven. Het is tijd om de deuren te openen naar een nieuwe dimensie van true crime, waar alles op een andere manier beleefd kan worden.

, , , ,