Wat is augmented reality (AR) nu precies? Hoe ziet de technische kant eruit? Welk mogelijkheden met AR zijn er voor mijn eigen werkveld? Zulke vragen kunnen op een makkelijke en interactieve manier beantwoord worden in een door Dutch Rose Media aangeboden workshop. Ontdek de wondere wereld van AR samen met uw collega’s, door te luisteren en door zelf aan de slag te gaan.

 

Uitgebreide presentatie

Tijdens zo’n workshop maakt men door middel van een uitgebreide presentatie kennis met AR en leert men door sprekende voorbeelden over de mogelijkheden van deze technologie. Daarnaast wordt ook het actuele beeld van de AR-sector geschetst, komt een technisch stuk aan bod en worden uiteraard demo’s getoond van concepten van Dutch Rose Media. Deze presentatie kan interactief gemaakt worden door discussies of opdrachten tussendoor, waardoor de informatie uit de presentatie tot leven komt.

 

Creatieve sessies aangepast aan de vraag van het bedrijf

Na de presentatie gaan we natuurlijk zelf aan de slag! Zo kunnen er creatieve sessies gehouden worden, waarbij u en uw medecollega’s samen kunnen nadenken over AR toepassingen voor uw werkveld of bedrijf. Hiervoor worden verschillende creatieve technieken toegepast, geheel aangepast aan de vraag en de identiteit van het bedrijf. Tools zoals verbeeldingsvermogen, creativiteit en haalbaarheid worden ingezet om tot mooie conceptideeën te komen.

Na de workshop krijgt u een terugkoppeling over de workshop in de vorm van een verslag, met daarin  algemene informatie uit de presentatie en de uitgeschreven ideeën zoals die tijdens de creatieve sessie bedacht zijn.

Benieuwd geworden? Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@dutchrosemedia.com.