In februari en maart zijn Maud , Casper en Jurjen gestart met hun stage bij Dutch Rose Media. Maud studeert aan het Sint Lucas in Eindhoven en volgt de opleiding Game Art. Casper volgt de opleiding Communicatie & Mediadesign aan de Avans Hogeschool in Breda en Jurjen volgt de opleiding Geo, Media & Design aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Hieronder stellen zij zichzelf even voor.

Maud

Ik ben Maud Meijer, ik ben 21 jaar en ik woon in Veldhoven. Ik studeer Game-Art op het Sint Lucas in Eindhoven, en dit is nu mijn derde jaar. Dutch Rose Media is mijn eerste stage, en ik merk nu in de eerste dagen al dat ik heel goed terecht ben gekomen. Het is een fijne werkomgeving, en ik verheug me dan ook heel erg op de komende maanden. Komende tijd ga ik met opdrachten aan de slag van Dutch Rose Media. Zo ga ik onderzoeken hoe het werkt in de echte wereld, en niet in de veilige haven van school. Ook hoop ik een stukje te leren over het sociale gedeelte, de communicatie tussen opdrachtgever en het bedrijf, en hoe je bepaalde problemen en moeilijkheden binnen een bedrijf aanpakt. Ik voel dat ik hier echt op mijn plek zit, en ik heb dan ook echt zin om er tegen aan te gaan de komende maanden!

Casper

Casper Moerkerk, 24 jaar. De komende 5 maanden zal ik elke dag in Eindhoven aan de slag gaan met mijn afstudeerstage. Ik woon in Breda, waar ik de studie Communication & Multimedia Design doe op Avans Hogeschool. In deze studie word ik opgeleid als multimedia-duizendpoot, waardoor ik bij elk project mee kan lopen van begin tot eind.

Bij Dutch Rose Media ga ik mij de komende maanden bezighouden met Smilez, de videokaart met een boodschap. Ik ga mij erop richten om Smilez voor particulieren nog beter en interessanter te maken, en zo vele deurmatten in Nederland een stukje leuker maken met een Smilez kaart erop!

Daarnaast zal ik waar mogelijk mijn leuke collega’s bijstaan in een van de andere projecten van Dutch Rose Media.

De vrije tijd die ik overhoud naast het harde werken gebruik ik graag om te fietsen op mijn mountainbike of racefiets, films of series te kijken (het liefst zoveel mogelijk achter elkaar natuurlijk), of iets gezelligs doen met vrienden.

Als je me iets wilt vragen, of succes wil wensen of misschien wel een idee/opmerking hebt over Smilez, mag je me altijd mailen op casper@dutchrosemedia.com! Of stuur me een Smilez kaart 😉

Jurjen

Mijn naam is Jurjen van Mourik, 20 jaar en ben woonachtig in Tilburg. Ik zal de komende 15 weken werkzaam zijn bij Dutch Rose Media. Ik doe de opleiding Geo, Media & Design aan de HAS Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Deze opleiding combineert aardrijkskunde met nieuwe media (zoals augmented reality) en design. Bij Dutch Rose Media zal ik invulling geven aan het project ‘Ons Bos’, door wandelingen te bedenken en uit te zetten. Als een soort van toegepaste geograaf kan ik de aardrijkskundige kennis over het gebied rondom de ‘Achelse Kluis’ combineren met de nieuwe media augmented reality en daarbij getoonde beelden zelf creëren.