Bel ons

Wie wij zijn

Dutch Rose Media experts in een VR experience

Wij zijn Dutch Rose Media, experts in het ontwikkelen van creatieve AR-concepten

Dutch Rose

Dutch Rose is een diamantsnijvorm die groot vakmanschap vergt. De Dutch Rose-techniek maakt het mogelijk een diamant te splitsen zonder dat hij zijn sprankeling verliest. Zo kan een dierbaar erfstuk eerlijk verdeeld worden.

Voor Dutch Rose Media is deze bijzondere diamantslijpvorm een metafoor voor onze rol in de wereld van Augmented Reality. Het delen van sprankelende verhalen en belevingen; daar staat Dutch Rose Media voor. Met vakwerk en maatwerk, voor iedere diamant.

Motto

Dutch Rose Media huist in het hart van Brainport Eindhoven: in het Videolab op Strijp-S. Op dit voormalig Philipsterrein gonst het van creativiteit, cultuur en bedrijvigheid. Logisch dat ons divers team hier met het grootste plezier aan uiteenlopende projecten werkt. Wij houden ervan om samen innovatieve, originele concepten tot leven te brengen. Ons motto luidt niet voor niets:

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ 

Missie

Wij willen de wereld om ons heen mooier, leuker en begrijpelijker maken. Dat doen wij met goed doordachte concepten waarin augmented reality een belangrijke rol speelt.

Visie

Wij zijn betrokken, oprechte specialisten in immersieve technologie en dagen onze creatieve en technische expertises continu uit. Zo realiseren wij met vernieuwers en aanpakkers unieke belevingen.