Bel ons

Holy moly, what a ride!

Op 1 september is alweer 12,5 jaar geleden dat ik Dutch Rose Solutions heb opgericht! 12,5 jaar al dag in dag uit bezig met augmented reality storytelling. Als prediker op de zeepkist, als ontwerper in de loopgraven. Alles voor de die enorme glimlach als mensen zien hoe de echte wereld voor hun ogen wordt opgevrolijkt met digitale content.

Soms lijkt het of de rest van de wereld ons voorbij raast. Social AR, WebAR, Metaverse, World Mapping en de aankondiging van de Apple Vision Pro. Alle grote partijen doen mee, maar ik vraag me wel eens af of ze weten wat ze doen. Ze staan allemaal aan het begin en zijn nog heel erg zoekende. 

We kennen de technische uitdagingen van Augmented Reality en we kennen de succesfactoren. Wij hebben zoveel concepten, op lokale schaal, al langs zien komen. Samen met de innovators in elke branche hebben we de kans gehad om honderden concepten te implementeren en uit te proberen.

De afgelopen maanden heb ik meermaals gehoord dat wij veel meer doen dan te zien is op onze website of socials. Dat moesten we maar eens veranderen, dus ik neem jullie mee op pad! Via ‘WTF Natasja’ deel ik de rollercoaster met jullie die Immersive Storytelling is. The good, the bad and the ugly.

08-09-2023