Bel ons

Werken bij

Gezocht!

Hey! Leuk dat je even de tijd neemt om deze vacatures door te nemen. Pak er een kop koffie bij en ga er eens goed voor zitten. Want dat doen wij natuurlijk ook als je binnenkort bij ons binnen komt lopen!

Wie zijn wij?

Een creatief jong tech-bedrijf dat gespecialiseerd is in Augmented reality, te vinden in het mooiste plekje van Eindhoven, namelijk Strijp-S. Wij zijn werkzaam in diverse industrieën: Living history, entertainment, music, sport, gaming, fashion, en training/educatie. Wij bedenken de beste AR concepten, maken ze en vertrekken pas als de klant tevreden is. En dat is precies waar jij ons goed mee kan helpen!

Vacatures

XR Developer Backend

Voor ons technische team zoeken we versterking van iemand die zijn of haar hand niet omdraait voor het koppelen van AWS services aan onze Unity 3D XR-belevingen. Een applicatie bouwen die input verzamelt via een iPad en vervolgens live integreert in VR? Dat vind jij geen probleem, maar juist leuk werk.

XR Developer Frontend

Voor ons technische team zoeken we ook nog iemand die met alle soorten media uit de voeten kan en die een voorkeur heeft voor werken in 3D en met 3D in Unity 3D. Aan de hand van een timeline zet jij alle media op een rijtje, zoals de concept designer het bedacht had. Maar dan wel op zo’n manier dat jij en je collega’s het makkelijk kunnen onderhouden.

Social Media Medewerker

Voor ons marketing team zoeken we iemand met een vlotte schriftelijke babbel en ervaring met video-editing die het leuk vindt om social media content te maken, zowel voor Dutch Rose Media als voor 4DR Studios. Je neemt een duik in de technieken die we gebruiken, Augmented Reality en Volumetric Video, en je weet daarmee voor elk van onze doelgroepen de juiste boodschap te publiceren.

Stage lopen

Wil je graag stage lopen bij Dutch Rose Media? Komt goed uit! Wij hebben regelmatig plek voor game developers, 3D-artists, UX-designers, ICT’ers, contentontwikkelaars en designers.

Solliciteren

In alle gevallen kom je te werken in een jong team met een informele cultuur, waarin o.a. humor en eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt! Het liefst vertellen wij jou nog veel meer in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Neem dan een kijkje op ons portfolio via Dutch Rose Media en 4DR Studios, en stuur een mailtje naar hr@dutchrosemedia.com. Wie weet nodigen wij jou snel uit voor een gesprek, tot snel!