Bel ons

Full AR service

Wij begeleiden klanten in iedere fase van een project. Dat vinden wij belangrijk. Van haalbaarheidsonderzoek via conceptuitwerking tot het testen van de augmented reality experience: wij staan met kennis en betrokkenheid voor je klaar.

1 Kennismaking

Wij geloven dat samenwerken start met kennismaken. Wij zijn nieuwsgierig naar je bezigheden, je uitdagingen en hoe wij jou daarin kunnen ondersteunen. Tijdens onze eerste ontmoeting vertellen wij jou meer over onze visie, ons werk en onze aanpak. Zo krijg ook jij een goed beeld van met wie je aan tafel zit.

2 Concept

Wij verzamelen de nodige input en geven het concept zijn eerste vorm. Met een uitgeschreven storyline of beeldend storyboard. Ook toetsen wij de haalbaarheid en geven wij glashelder inzicht in stappen en werkzaamheden. Zo kunnen al onze concepten virtuele realiteit worden.

3 Design

Zodra het concept akkoord is, starten wij het designontwerp. Via een user journey, wireframes en visual design laten wij zien hoe het concept stap voor stap werkt en hoe de applicatie functioneert en oogt.

4 Ontwikkeling content en software

Wij ontwikkelen zowel content als software. Dat doen we op basis van steeds grotere kennis en ervaring, met veel verschillende mogelijkheden. Wij creëren virtuele werelden, produceren levensechte hologrammen en weten alles van de laatste mogelijkheden in App AR, Web AR en Social AR.

5 AR Experience

Zijn content en software ontwikkeld dan versmelten wij ze tot één augmented reality experience. Met meerdere testrondes garanderen wij de hoogst haalbare kwaliteit. User experience, usability, kwaliteit van de content en werking van de software: wij testen het allemaal nauwgezet. Nog een laatste acceptatietest en de wereld is weer een verfijnde, verrassende augmented reality experience rijker.


Partners, platforms en software