Bel ons

Op pad langs de oorlogsgeschiedenis van Venray

Venray Remembers, Toeristisch-recreatief Platform Venray

Fiets, wandel of rij door de oorlogsgeschiedenis van Venray en omgeving met Venray Remembers. Spot de herkenbare bankjes van de route ‘Aan de andere kant’ en ontdek zes waargebeurde oorlogsverhalen.

Samen met Venray Remembers maakten we de wandel-, fiets- en autoroute ‘Aan de andere kant’ een stuk persoonlijker en visueler. Dit keer geen droog leesvoer, maar levendige augmented storytelling. Boeiend voor jong en oud! Op de route liggen in totaal zes bankjes die je ‘triggeren’ om met jouw device een verhaal te starten. Verhalen die zich afspeelden vlak bij de bankjes. Ontmoet bijvoorbeeld de Duitser Hans Wulff en de Canadees David A. Bridgen. Tijdens een luchtgevecht kwamen ze met elkaar in aanraking.

Venray Remembers bracht alle zes historische verhalen visueel tot leven en koppelde ze aan een landmark. Met een uniek eerbetoon als fraai resultaat. De app met bijbehorende route download je gratis in één van de app stores.

, ,