Bel ons

Eerst zien, dan kopen!

Designs Viewer, Nofruit

Eerst zien, dan kopen? Nofruit heeft dé oplossing! 

Aan het twijfelen of dat ene sierkussen wel goed past bij je bank? En staat dat nieuwe bijzettafeltje eigenlijk wel bij die luie stoel? Nofruit neemt alle twijfels weg. En geeft jou de touwtjes in handen om voor aanschaf te ontdekken wat past en wat vloekt. De realistische try before you buy-tool verandert jou van klant in interieur-designer. Zo maak je altijd de juiste keuze. 

Maak op de website van Nofruit je eigen ontwerp, download de app en bekijk je ontwerp. Niet als statisch plaatje, maar op ware grootte, driedimensionaal in augmented reality. Met deze slimme try before you buy-tool speel je met kleuren en vormen en creëer jij je eigen, authentieke designs. Dus ontwerp dat sierkussen en check direct of het een aanwinst is voor je bank. Stuur je ons een foto van het eindresultaat? 

, , , ,