Bel ons

Te gast op een Middeleeuwse bruiloft

Rondleidingen Kasteelruïne, Kasteel Valkenburg

Woon een 15-eeuwse bruiloft bij in het in ere herstelde Kasteel Valkenburg.

In 1672 werd Kasteel Valkenburg vernield. Het herbouwen en bewonen van het kasteel werd lang onmogelijk geacht. Dankzij de nieuwste mogelijkheden in augmented reality en volumetric video is het kasteel nu toch in ere hersteld.

Samen met Kasteel Valkenburg zorgden wij voor een wel heel bijzondere ervaring voor bezoekers van de kasteelruïne. Ontdek de bouwhistorie van Kasteel Valkenburg en bouw de ruïne met behulp van augmented reality weer op. Reis naar 1495 en maak kennis met marktkoopman Lambert, schoonmaakster Heleen en bedienden Raes en Yda. Allemaal zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van Jan van Pallandt en Anna van Culemborg.

En er is nog veel meer te beleven in Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg! Wat? Dat moet je echt zelf komen ervaren! Kun je niet wachten? In de app stellen we alvast marktkoopman Lambert aan je voor! 

, , , , , , ,