Bel ons

House of Rubber

House of Rubber, House of Rubber | Studio PMS

Wij hebben de eer gehad om samen met twee ontwerpbureaus binnen Fresh Perspectives aan een experimenteel project te mogen werken, waarin we een virtueel alternatief voor de traditionele modeshow hebben gerealiseerd.

Digital fashion is één van de snelst groeiende domeinen binnen de modewereld. Veel vooruitstrevende en inspirerende ontwerpers verkennen de grenzen van wat mogelijk is.

Voor dit project hadden we met Studio PMS en House of Rubber de perfecte partners. Studio PMS is voortdurend op zoek naar innovatieve en duurzame manieren om mode te communiceren en het werk van House of Rubber wordt gekenmerkt door een ongewoon gebruik van materialen waarbij het werk vaak een antwoord op sociale thema’s met gedurfde statements in vorm en kleur.

Het beoogde eindresultaat is een virtuele, vooruitstrevende en inspirerende presentatie van de nieuwe House of Rubber collectie in AR en VR.

Lady in Rug VR

Stap in de bizarre wondere wereld van House of Rubber!

, , ,