Bel ons

Unieke fanengagement

Fan Cam, PSV en Brainport

Altijd al een fotomomentje willen scoren met je favoriete PSV-voetballers? Nu is je kans! Stap voor de Brainport Fam Cam en schitter in een gepersonaliseerde video met jouw PSV-helden.

Samen met hoofdsponsor Brainport Eindhoven zet PSV Eindhoven zo jou én de hele regio in de spotlights.  

Brainport Eindhoven reikt veel verder dan de stadsgrenzen van de lichtstad. De regio omvat maar liefst 21 gemeenten en dat mag men weten! Met een uniek, vernieuwend en verbindend concept wordt dit feit onderstreept en het regionale ‘wij-gevoel’ versterkt. Want eendracht maakt macht. En dus gaat de Brainport Fan Cam de komende tijd on tour door Brainport, zodat fans overal in de regio een unieke ervaring kunnen beleven. 

Digitale voetballers  

In de Brainport Fan Cam speelt volumetric video een hoofdrol. Waar Dutch Rose Media het hele concept, van pre- tot postproductie ontwikkelde zorgde 4DR Studios ervoor dat spelers én mascotte Phoxy in onze volumetric capturing stage levensecht en tot in detail werden gefilmd. De gedigitaliseerde voetballers staan zo op elk moment klaar om virtueel met fans vereeuwigd te worden. Via een unieke QR-code worden de beelden opgeslagen om met de hele wereld te delen. Een mooi voorbeeld van hoe je met een uniek concept fan engagement naar een hoog niveau tilt!

Duurzame investering

In 2023 is de Fan Cam gerealiseerd. Ieder jaar updaten we de spelers met de nieuwe shirts en nieuwe moves! Zo kan de Fan Cam ieder jaar anders zijn en opnieuw worden ingezet.