Bel ons

The Wonder of You

The Wonder of You, Turn Key Business Events | Philips

“I was touched by the entire experience. Hearing me saying the names of the people I loved most, made me realize what was really important.”

Rowan/Madame Madness

Met ‘The Wonder of You’ neemt Philips je mee op een innovatieve expeditie naar een wereld waar de werkelijkheid virtueel is. Waar je de ongelooflijke mogelijkheden van jouw lichaam en geest ontdekt. Een virtuele reis door je eigen lichaam. 

Voor dit Philips Global Lifestyle Press Event is deze immersive event experience ontwikkeld waarin een fysieke product presentatie samenkomt met een indrukwekkende video-, VR- en AR-beleving. Het concept van deze totaalbeleving heet: #TheWonderofYou. Dit internationaal hybride brandevenement, opgezet in prachtige hotelkamers met persoonlijke hosts, gaat nog altijd de wereld rond.

Gasten werden 1-op-1 ontvangen en begeleid in een hotelkamer. Daar zagen ze de brandvideo en deden ze de reis in hun eigen lichaam (de VR-experience). Na de reis werden de nieuwste en meest passende producten van Philips getoond. Alle gasten ontvingen na afloop een AR Experience met herinneringen aan het evenement, die ze gemakkelijk kunnen delen op sociale media. En fascinerende manier om je brandstory over te brengen!

Dit project is door AIXR genomineerd voor een VR Award in de categorie VR Marketing Campagne van het Jaar en heeft 2 Gouden Giraffe Awards voor VR experience gewonnen!

, , , , ,