Bel ons

Module alert: Unity as a library

Kan augmented reality ook toegevoegd worden aan onze bestaande app?’ 

Dit is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Vroeger moesten we dan vaak een nee verkopen, omdat de technische basis van de app en de door ons ontwikkelde AR-ervaring te ver uit elkaar lagen. Door het aanbieden van onze functionaliteit in de vorm van een losse module –  ook wel ‘library’ genoemd – kan dit tegenwoordig vaak wel!

Onze AR-module kan met ‘Unity as a library’ in de bestaande app worden geïntegreerd en opgestart. ‘Soms blijft het een beetje experimenteren met de bestaande apps en hoe deze in elkaar zitten, dat bepaalt of het integreren van de ‘library module’ makkelijk of juist moeilijk gaat vertelt onze eigen developer Nils Verkooijen. Iets nieuws brengt altijd uitdagingen met zich mee, maar het is een ontzettend praktische tool en het kan ​juist een extra app voorkomen’.

Tot op heden hebben wij deze oplossing al succesvol toegepast voor PSV en Villa Pardoes. Zo hebben wij bij PSV een stadiontour en bij Villa Pardoes een speurtocht als module in de bestaande app geïntegreerd. Verder gaan we met enkele doorontwikkelingen aan de slag om de integratie en beheer van de module nóg soepeler te kunnen laten verlopen. Nieuwsgierig geworden over deze nieuwe functionaliteit in bestaande apps? Stuur dan gerust een mailtje naar info@dutchrosemedia.com

Artikel: Real Time Motion Capture 
Artikel: LiDAR
Artikel: People Occlusion

14-10-2020
, ,