Bel ons

Don’t let it explode!

Don’t let it explode, Meta

Meer plezier en connectie maken tijdens speelse video calls. Van Meta kregen we de kans om hiermee aan de slag te gaan.

Eind 2021 introduceerde Meta ‘Group Effects’ voor Instagram, Messenger video calls en Messenger Rooms. Hiermee kunnen vrienden en familie tijdens een video call samen een AR Experience ervaren. Denk bijvoorbeeld aan een spelletje of hilarische face filters.

Om een reeks eerste voorbeelden te tonen kreeg een selectie aan bureaus de uitnodiging om een zelf verzonnen concept in te dienen, waarna een aantal de kans kregen om het daadwerkelijk te realiseren. Samen met de Greenhouse Group bedachten we het spel ‘Don’t let it explode’. En je raadt het al… deze werd door Meta geselecteerd om verwezenlijkt te worden.

De bovenstaande video geeft een goed beeld van het spel, maar het leukste blijft om het via de onderstaande link zelf te ervaren op Instagram of Messenger. Welke vrienden of familie bel jij als eerste?

, ,