Bel ons

Help Madurodam mooier te maken

Madurodam Quest, Turn Key Business Events | Antea Group

Stap in de schoenen van een ingenieur, en help Madurodam mooier te maken!

De 70ste verjaardag van Antea Group was reden voor een groots feest. In Madurodam werden relaties en medewerkers met gezin twee dagen lang op een mooi programma getrakteerd. Ook wij hebben ons steentje hieraan mogen bijdragen.

Om de vele gezinnen een leuke en verrassende familieactiviteit aan te bieden hebben wij een speelse fotospeurtocht door Madurodam uitgezet. Natuurlijk geen standaard speurtocht, maar een waarmee je via foto-hints met meerdere minigames aan de slag kon. De minigames waren in augmented reality speelbaar, wat een unieke mix opleverde van het fysieke park en de virtuele toevoegingen. Zo kreeg je bijvoorbeeld de opdracht om laagvliegende drones op Schiphol te waarschuwen. Deed je dat goed? Dan scoorde je veel punten, en was jij voor even de koning(in) van Madurodam!

De fotospeurtocht met minigames is nog steeds beschikbaar in Madurodam. Ga jij met behulp van de app aan Madurodam bouwen, zoals de ingenieurs bij Antea Group dat door Nederland doen? Download de app ‘Madurodam Quest’ en check hoeveel punten jij kan behalen!

Project gerealiseerd in samenwerking met Turn Key Business events.

, , , , , , ,